top of page

Риби/Дева Възли




Какво ще борим и преживяваме колективно, като Човечество участващо в Процеса по Планетарно Възнесение на Съзнанието по време на пребиваване на Възлите(Главата и Опашката на Дракона) в Оста Риби/Дева, в периода 12.01.2025 - 30.06.2026-та Година, като процесите ще стартират още тази година със Затъмнението по тази Ос, което предстои Септември:

*Пречистване на аксиларните линии в човешкото тяло.

*Усилване на предаването на енергия за изцеление и повторно калибриране на електрическата система на надиалното тяло.

*Интегриране на полярността в благодатта на нашия обет за единство, синтезиране на духовна енергия в биология.

*Изчистване фалшивата програма на 5-ия лъч, прекратяване всякакви връзки или въздействие от Арх Ангел Рафаел и фалшивата Майка Мария.

*Изчистване етерните и всички слоеве на телата от програмите на матрицата на фалшивото възнесение и възнесените майсторски програми пречистват и калибрират отново нашето трето око и връзката ни с петия лъч.

*Непрекъснат процес на пречистване на вътрешните енергии, които отделят ненужните отпадъци, предназначен да премахне замърсителите. Целта е да се придобие концентрация на изцяло естествената есенциална субстанция, която е начинът, по който се дестилира чистото енергийно съзнание.

Това е процесът на достъп и получаване на тази чиста същност (чрез вътрешния дух) и дестилиране на нейната духовна субстанция в нашето тяло и земя. Това е фаза на усъвършенстване на нашите вътрешни енергии и дух във връзка с нашето тяло.

*Обединяване Принципите на Пола

*Изчистване на Сесуални Травми

*Деполяризация

Хармонизиране на правилната връзка - Майка-Баща-Син-Дъщеря във всички дъги на тази връзка, и най-вече възстановяване на истинският Приницип Христос-София. Обединение с Първичната Майка.

*Преминаване от Двувълнови на Тривълнови Възприятия.

*Сливане на Хоризонталното и Вертикалното и превръщането им в чисто пространство - неподвижна точка или осъзнаване на празнотата.

*Вътрешен брак на Майката и Бащата и обединяването им в трето състояние на звездно съзнание - неподкупната Мъдрост.

Това е състояние на пълно запазване на тялото чрез вътрешния дух, подхранван от светлинни лъчи и звукови вълни.

Или - трансформация на тленното физическо в нетленен дух.

*Кристално същество, което постига вечно духовно тяло и е в състояние да излезе от кармичния цикъл, за да постигне свобода от прераждане в това пространство-време. Това е върховният процес на планетарно издигане, свобода от планетата затвор и падналите. Това велико дело е крайната цел на духовното издигане; вътрешният Христос-София е иницииран отвътре, за да направи съвършения пълен божествен човек.

Comments


bottom of page