top of page

Жена на Духа




Докато Мъжът спи и похърква във Фалшивата Матрица, Жената се бори с нейните програми, и с програмите на Матрицата, като Истински Воин.

Мъжът постепенно обаче започва да разбира, че тя не е луда, нещо в него усеща, че нещо в нея е тъкмо онова, за което никога не се говори, никога не се повдига темата, но то - онова нещо си е там, и не само, че си е там, ами и расте, и се движи все повече. Това е неговата вътрешна Жена, която знае Истината.

Казвам Ви, Заспали Мъже, вие не сте една десета част от Жената, която се бори в момента не само за Вас, ами и за Планетата, За себе си, за собствената си свобода и право на Живот, но и за Правото на Любов, Свобода и Живот на всичко Живо.

Ако бях аз, щях да вземам пример от тази Жена. Не само пример, ами щях да се изправя до Нея и да поведем Заедно тази Битка.

Но за да повярва Мъжът на Жената, той първо трябва да си спомни Кой Е. Това става в процеса на алхимизиране, който протича между тях. Приятели, огромните неща стават в процеса и взаимодействието между мъжът и жената. Много тежка заблуда е тиражираното послание - първо обикни себе си, след това можеш да обичаш някой друг, приятели, Мъже, никой семинар не може да ви даде такъв катализатор, като живите отношения и взаимодействието с натискането на бутони, както връзката с една Жена Воин в Пътя на Истината. Няма коуч, няма курс, няма обучение, което да замени това динамично взаимодействие. И именно там и така учим най-много за себе си, да обичаме себе си, колко не обичаме себе си, като позволим и се доверим на тази Жена да ни счупи фалшивите представи за нас самите. Тук няма защитена среда, няма - Вторник е ден за интеграция на Процеса. Всичко е толкова живо и динамично, че няма Вторник и Сряда, няма защитени среди и кори. На Бойното Поле на Духа никой няма да ви каже - Ела, моето момче сега в тази защитена среда да ми споделиш какво се случи. Ха-Ха.

Приятели, Мъже, Другари, Братя, Вашата Жена Воин е Пътят към Вашето изцеление и Спомняне на Силата ви и повторното свързване с нея. В Матрицата може да сте били и да сте някои, и това да ви е носило фалшиво чувство за успех и величие, но извън Матрицата сте едни слепи и сакати същества, които са на системи и не могат нито да дишат самостоятелно, нито да ходят сами. В Матрицата сте успешни, но без Истинска Любов, извън нея сте Никои, но тръгнали по Пътя на Любовта, то значи на Силата.

Вашата Жена Воин е до вас не, за да я посрамвате, а да вземете пример от нея. Тук не говорим за бизнес-дами. А за Жена на Духа. Която нито я вълнуват парите ви, нито имотите ви, нито колите ви, нито кариерата ви, нито дори дали ви става, Единственото, което я Вълнува, е да си спомните кои сте извън тоя Коптор, и да си върнете обратно Силата.

Ивайло Добрев

Comments


bottom of page