Прогнози

Юпитер в Риби - 29.12.2021. - 10.05.2022.


Знаем, че Юпитер има способност да разширява, да увеличава, да учи, и да освобождава.


Навлизайки в знака Риби, ще има две основни проявления:

  • Ще се учеличат както онези Риби, които плуват по течението, така и онези, които плуват срещу течението. За тези които плуват по течението – Жертвите, за тях илюзията ще стане още по-голяма, зависимостите ще се увеличат, заблудите – също.
  • За Онези, които полагат усилия и плуват срещу течението на Илюзията, ще се увеличат духовните дарове, състраданието, връзката с Божественото, ще се изпълнят техните мечти, които не са нещо откъснато от реалността и отвлечено.

Можем да срещнем своя Духовен Гуру – Учител, както на вътрешен, така и на външен план. И ние самите да влезем в такава роля.

Юпитер в Риби ще ни донесе късмет, успех, разширение, просперитет, пътувания по Море/Океан и до страни, които са на Морета и Океани.


Юпитер в Риби ще насърчава занимания свързани с молитва, медитация, състрадание, милосърдие, фантазия, въображение, музика, рисуване, фотография. Ще ни учи на съпричастност, но не съпричастност, която обезсилва със спасението си, а съпричастност, която изцелява, възвръща вярата с присъствието си.


Риби е и Знак на Края, на Смъртта и Разтварянето. Там, където попада в нашата Карта, ще преживеем пълно разтваряне, единение с Божественото, както и символична смърт, и край. Удавяне в илюзии. Риби е Кармичен Знак, и Юпитер там ще спомогне за разтварянето на кармичните модели и вплитания.


Процесите ще включват и уголемяване на всички наши илюзии скрити в нашите философско-морални убеждения, те ще се увеличат неимоверно, така че да можем ясно да ги видим, и или ще излетим с техния балон някъде из въздуха, или ще ги оразмерим с реалността и реалните възможности.


И най-сетне – Душата, е онази нишка, която свързва Материята с Духа. Кое е онова, което свързва материалните ни въжделения с Духовните ни визии?

Ще почувстваме Божественото вдъхновение, нашите визии и сънища ще са приоритетни. Духовни дарове получени в усамотение. Получаване на Посвещение. Готовност за жертване за нашите вярвания.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *