Прогнози

АСТРО ПРОГНОЗА

Предстоят няколко важни Астрологични Движения:

19.12. – Пълнолуние по Оста Близнаци-Стрелец, Венера започва своето ретроградно движение през Козирог, което ще продължи около два месеца.

Пълнолунието по Оста на Близнаци-Стрелец ще ни даде реализация на онова, което посяхме на предното Новолуние, но по Близнашко-Стрелчешки начин. Пълнолунието е в напрегнат аспект с Нептун в Риби и в хармоничен с Юпитер във Водолей – много по-добре е да заложим на менталността – разума, отколкото на неясни емоции.

Ретроградната Венера в Козориг (19.12 – 21.01.2022) – Козирог е знак на могъща и материализираща концентрация на мисълта, следствие на синхроничната работа между хармонизираните лявото и дясно полукълба. Знак на втвърдяване, или кои части от нашата ценностна система са прекалено втвърдени, или иначе казано – мъртви, и кои имат нужда да добият повече твърдост, за да засилят нашето чувство за стабилност, просперитет. В Любовен и Партньорски План важи същото – ще се връщат стари ситуации и хора в живота ни, които ще ни показват именно онези места в нас, които са прекалено втъврдени, или пък обратно – които имат нужда от малко повече твърдост, в смисъл на организираност, дисциплина, контрол и стабилност. Време да направим рестроспекция на собствените си емоции и чувства, кои ни ограничават – с цел да ни предпазят от злонамерени енергии и взаимодействия, и които ние сами си налагаме, като ограничения, породени от наши страхове. Трябва да остане само реалното и онова, което служи на Високата Цел на Козирога – Изкачването на Върха – Посвещението.

21.12. – Зимно Слънцестоене – Раждането на Новото Слънце. Денят започва да расте. Какво се случва когато се ражда Дете, идват Орисници и го орисват. Ние сме тези Орисници, както и ние сме онова нова, което се ражда. Какво ще си орисаме за 2022-ра година, и след това изпълним със съзидателна, творческа енергия. Слънцето е в Нулевият Градус на Козирог, то начева своята първа стъпка в изкачването на Планината, което ще го изведе към устрема на Стрелеца и към неговата Фокусирана Цел – Разпръскване на Светлина.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *