Прогнози

Лунно Затъмнение в Телец 19/11

Предстои мощно Лунно Затъмнение по Оста Телец/Скорпион (19.11-ти), което отваря Портала и ни подготвя за смяна на енергетиката на Лунните Възли от Близнаци/Стрелец към Телец/Скорпион, която ще се случи на 18.01.2022-ра.

Енергията на Лунното Затъмнение ще започне да се усеща от по-чувствителните, тоест, около седмица преди самото Затъмнение.

Обстойно разглеждане на смяната на знаците на Лунните Възли и цялостна Годишна Прогноза за 2022-ра година можете да намерите тук. А през месец декември очквайте и книжно копие на книгата.

А сега да се върнем на Затъмнението – Оста Телец/Скорпион ще повдигне остро темите свързани със секса, смъртта, властта, манипулациите, желанието за притежание, ревност, обсесивност, както и ценностите, чувството ни за собствена стойност и себеоценка. Затъмнената Луна в Телец ще е в хармонични аспекти с Нептун и Плутон, което ще засили акцента върху колективните несъзнавани процеси. Много важно ще е да прекараме нещата, чувствата, изборите, оценките си през интелигентността на своето Тяло и да му се доверим.

Юпитер и Меркурий са в напрегнати аспекти със Затъмнението – няма да е подходящо да се обясняваме много и да философстваме, а най-вече да чувстваме и опитаме да заземим енергията, да опростяваме ситуациите, в които ще бъдем включени.

Телецът е Съкровищницата – това са нашите Ресурси не само материални, но и енергийни, той е свързан в значителна степен и с нашите желания. Искайте и ще ви се даде, желайте – и ще бъдете вързани и заслепени. Телецът е много тежък знак, затова може да се усети тежест, сякаш ни премазва огромна, земна маса. Телецът е знак свързан с Търпението, затова и търпението ни ще бъде тествано.

Телецът е свързан с Гърлото, Врата и Шията, както и Гърлената Чакра, подходящи занимания за облагородяване и справяне с енергията на Затъмнението са: масажи на врата, пеене, творчество, допир и досег със Земята и Природата.

Кое ще изберем: Бикът на Желанието, или Телецът на Просветлението?