Прогнози

Новолуние в Скорпион - 04/11

На 04.11., ще се срещнем с чудното Новолуние в Скорпион – време за сеене на нова трансформация. Освен със секса, смъртта, властта, Скорпионът е свързан и с прераждането и с общите енергийни ресурси. Да се преродиш приживе не е лесна работа, най-малкото трябва да умреш, да умреш за всичко старо и умствено. Именно за подобна смърт-живот, е подходящо това Новолуние в Скорпион. Да можеш да умираш, е Изкуство, и първа необходимост – предпоставка за добър и дълъг живот. Възкресението на Феникса и неговите дълбини ни зоват.

Посяване на нова трансформация, нова смърт-прераждане, ново-раждане, възобновяване на енергийните ресурси. Нова Дълбока Тайна.

Новолунието е в опозиция с Уран и квадрат със Сатурн, което ще направи кипящите води на Скорпиона наелектризирани (Уран), а Сатурн ще донесе чувството за неотложност на изпълнението на задачата, която стои пред нас, както и съобразяване с кармичната възможност/невъзможност.

Новата Луна в Скорпион е поле изпълнено с мистика и тайни, добро време за освобождаване от всяка лъжа, добро време за прерязване на енергийни куки, корди, портали, нишки, с които сме се обвързали енергийно чрез сексуален акт, вричания, заричания, и които точат от енергията ни. Добро време да възнамерим суверенитета над нашата лична мощ, и да се обявим за Царе на собствения си Ад, и на собствената си Мощ.

Ден след Новолунието на 5.11-ти, Венера влиза в Козирог – този тъй берадостен за нея знак, в който ще престои този път дълго време, заради ретроградността й в Козирог), учейки ни на аскетичност, мъдрост и отговорност спрямо отношенията, и ценностите ни.

На 06.11-ти, Меркурий преминава в Скорпион, правейки съвпад с Марс – крайни и необмислени действия, ще са на върха на копието, добре, че квадратът със Сатурн (Марс/Сатурн), ще ги възпира. Умът ни ще търси под повърхността на нещата – (Меркурий в Скорпион – до 24.11.), и онова, което ще намира, вероятно няма много да му хареса, но пък ще даде възможност за осветяване на нови пластове, и за повече дълбочина.

🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *