Прогнози

Марс в Тропически Везни - 15.09. - 31.10.2021г.

Марс, Планетата на Войната, влиза в знака на Мира на 15.09.

Тази позиция на Марс, предполага, че ще се увеличи колебанието свързано с нашите действия, тъй като импулсът ще бъде на гости на преценката. Ще сме склонни повече на дипломатични и балансирани действия, търсейки компромисни решения на ситуациите, и действайки от позицията на миротворци, ала трябва да внимаваме, тъй като компромисите могат да станат повече, като впоследствие това може да доведе до изригване на гняв и агресия, тъй щото сме потъпкали собствените си нужди, в силното си желание за мир на всяка цена, и да угодим на другия.

Времето е добро за съвместни, партньорски действия по посока на желана цел. Именно във Везни, Човек се учи да търси и намира баланса между материалното и духовното. Везни е Знак на Правдата, онази много фина, вътрешна Везна, която усеща всяко трептение в коя посока е, в тази на Истината, или по посока, обратна на Истината. Мерките са вътрешни, а обстоятелствата са външни, и са отражение и резултат от нашето боравене с тези вътрешни мерки-теглилки, принципи на Истината, заложени вътре в нас, и в нашата Душа-Дух. Везни е Везната, която мери нашите Добри и Лоши Дела.

След Смъртта, Всяка Душа ще бъде Съдена за Делата си (поставена в Съда на Живота-Смърт и на Смъртта-Живот), Съдената от Самата Себе си, според това какво е направила, докато е била в телесно въплъщение. Тя сама ще се съди и сама ще издаде присъдата си, сама и заедно с Господарите на Кармата, които ръководят процеса по нейното бъдщето освобождение. Затова и Марс във Везни има и друга задача, свойство, да ни напомни, че всяко наше действие накланя Везната на Правдата в едната, или в другата посока. Като следствие от тази комбинация може да се породи и нерешителност в действията, тъй като ще искаме да претеглим всички плюсове и минуси, и тогава да действаме, или иначе казано – да се предпазим чрез умствена преценка от всички евентуални действия, които могат да доведат до конфликт, уви, обаче, Животът не предлага подобно „намисляне“, и слава богу! Поради тази причина е добре в определен момент просто да извършим действието, а не да висим в безкрайни преценки и колебания, разбирайки, че самото извършено действие веднага ще ни покаже своите плюсови и своите минуси съвсем ясно, и много категорично, недвусмислено, дори и през кратковременен конфликт.

Не оставяйте решенията ви да зависят изцяло или предимно от подкрепата, или одобрението на хората отвън, или дори от подкрепата, и одобрение на партньора ви. Вземете ги премерено, и ги споделете, след това може да обсъдите някои неща, ако се усети дисбаланс или несправедливост.