Прогнози

Венера в Тропически Скорпион - 11.09. - 07.10.2021г.

След два дни, Венера влиза в „Знака на Изпитанието“ – Скорпион, и силните усещания в любовен план ще ни напомнят за трансформиращата мощ на Скорпиона. Не бива да забравяме обаче, че Скорпион и неговото жило са насочени към всички слабости, и че отрова, пусната в точното, хомеопатично количество, лекува, оздравява и съжява.

Пребивавайки в жилището на Скорпиона, Венера ще постави пред нас много предизвикателства, а именно – кое от ценностната ни система е умряло (и трябва да се види, освети, изведе, или трябва да бъде убито, защото спъва нашият израз на любов, и себеоценка.)

Време да видим Сянката и Тъмната Страна в нашите социални и лични, интимни отношения, за да можем да я вдигнем към Светлината на Разума, и да съшием двете една към друга, създавайки един Истинен Образ.

Време да минем през Фазите на Скорпиона – Отровен, Черен Скорпион, Орел, Феникс, Бял Гълъб.

Време да се гмурнем в дълбоките води и да чуем кипежа на скритата ни мощ, как зове към разрушение на старото и мъртвото, и към възкресение и обновление на всичко съзидателно, и животворно.

Време да изследваме своите психологически модели на поведение в любовните, партьорски и социални отношения, ясно да забележим слабостите си, да си простим, и да простим на онези, които проявяват слабост. Това са Крилата на Белия Гълъб. Или – Любовта. Висшето изражение на Скорпиона.

По време на този преход ще се срещнем и с типичните за Скорпиона крайности – всичко или нищо, с мен или срещу мен, както и с ревност, маниакалност, обсесивност, подозрителност, потайност, възможно и с манипулативни удари под кръста. От нас се иска да трансформиране тази енергия, или иначе казано – да превърнем крайностите в безкрайности, ревността, маниакалността, обсесивността в сламки по Пътя, ударите под кръста – в оздравителни, лечебни процедури.

Скорпионът ни предизвиква да добием истинска власт над себе си, което няма да ни направи силни, а ще ни направи мощни. А как ще го постигнем без истински предизвикателства.

Затягйте Коланите, Венера в Скорпиона наближава, за да ни Възвиси, и ни припомни нашите Суперсили – Победа и Безжалостност към Слабостите ни, Прошка на допустимите грешки по Пътя към окончателното справяне с тях, което е Любовта към нас самите, и към другите, които вървят по този Път!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *