Прогнози

Новолуние в Тропическа Дева - 07.09.2021.

Приятели, на 07.09.-ти (точният съвпад е около 3 часа нощес на 7-ми), настъпва прекрасно Новолуние в знака Дева.

По Време на това Новолуние ще е много подходящо да поставим началото на нов работен проект, здравословна диета, както и да поставим началото на всичко онова, което бихме искали да изчистим от нашия живот, като намерението ни трябва да е много конкретно и детайлно, според какъвто е и знака Дева.

Новолунието е в силно хармоничен аспект с Уран и с напрегнат с Нептун. Хармоничният аспект с Уран ни подсказва, че е добре енергията да бъда насочена към неща свързани с Уранианските сфери на дейност – иновации, компютри, високи технологии, интернет, и въобще всичко, което е нестандартно, напредничава, насочено към бъдещето, прогресивно. Земният Тригон между Новолунието в Дева и Уран в Телец ни казва също, че намерението ни е добре да е свързано с осезаеми, материални резултати, по посока Груповото Благо – Уран – Идейният Живот.

Напрегнатият аспект с Нептун в Риби говори, за това, че трябва да интегрираме принципа на Нептун и Риби, за да имаме наистина пълноценен резултат – или да внедрим фината интуиция и фантазията в нашето конкретно намерение, както и да бъдем реалистични. Дева предполага и конкретна и спефицифична грижа, както и специфична насоченост, затова е добре да се насочим към спецификата на нещата.

Дева е знакът на Растителния и Животинския Свят и на тези две Природни Царства, съответно е и подходящ момент да си вземам животно или растение, или просто да положим нови, специфични грижи за онези, които имаме.

Дева е знакът на Заниманията с Йога, или връзката между Ум/Душа/Тяло, та Новолунието ще е подходящо да започнем нов клас по Йога, или упражняване на нова, специфична техника.

И не на последно място Новолунието в Дева предполага силно пречистване на Словото, Словото ще бъде изключително силно, като инструмент на намерението по време на това Новолуние, тъй като Меркурий го упралява, а той сега се намира във Везни, и изисква балансираност, красота, стремеж към компромис, намиране на средната точка. Начало на нов проект свързан с писане също е част от снаряжението на Новолунието в Дева.

Силният стремеж към Чистота и Съвършенство, характерен за Девите, както и силното чувство за дълг, ще са изразени. На какво служим, или – поставяне на ново начало свързано с конкретно служене.

Осъзнаване на механизма, че на каквото служим, и както служим на онова, на което сме избрали да служим, такова ще е и здравето ни.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *