Прогнози

Пълнолуние във Водолей

Тази Неделя – 22.08-ми, се затварят Лъвските Порти с Пълнолуние по Оста Лъв-Водолей. Пълнолунието е съвпад с Юпитер, което със сигурност означава – Късмет. То е в напрегнат аспект с Лилит – внезапни и неочаквани обрати – съветвам ви да забравите за плановете, и просто да следвате Потока.

При Затваряне на Лъвските Порти, стремежът е за постигане на максимална обективност и в същото време себецентрираност, както и идеята, че, както аз, като единно цяло се отнасям към групата, така и групата, като групова цялост, се отнася към мен.

Реализация на мечти и желания обещава това Пълнолуние. Както и гениални идеи, и прозрения.Време за Освобождение, тъй като Водолей е знакът на Свободата, Истината е онова, което ни прави Свободни, заради това, очаквайте да ви се разкрие онази Истина, която ще ви даде усещане за Свобода.

Изразете в максимална степен своята уникалност! Какво ви прави свободни, и истинни, кое ви прави зависими и поради това – избухливи и ексцентрично-показно-претенциозни – неспособни да изразите своята автентична природа?

На следващия ден – 23.08, Слънцето влиза в знака Дева, като се присъединява към Марс и Меркурий, които са в съвпад в същия знак. Усилват се критичността и анализите, свършва времето на Огъня, и идва времето на Земята и Въздуха. Време за мислене, и за конкретна, практическа работа. Времето, в което ще е добре да обърнем внимание на здравето си, на ежедневните си навици, както и на Словото си. *Съвпадът на Марс и Меркурий в Дева предполага, че ще сме склонни към прибързани преценки, конфликти, кавги и спорове, предимно за дреболии, предразполага към грубост, сарказъм, критика, бъдете внимателни с думите си. Положителната страна на аспекта, е смелост, бързина, решителност, прямота, хармоничният аспект с Уран, предполага реализиране на оригинални идеи, или поне възможността да бъдат „разписани“ на човешки, и разбираем език.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *