АстрологияПрогнози

До края на века

Време е за смяна на Епохата и влизане в Епохата на Водолея. Епохата на Въздуха и Водата. Ако забелязвате излизаме от Ерата на Риби – Вода, и влизаме в Епохата на Водолея – Вода-Въздух, с преимуществен фокус върху стихията на Въздуха. Епохата на Водолея – Вода-Въздух, ще има за цел да разпространи Енергията на Душата, и душевните качества, да създаде нови връзки на база свежи идеи.

Въздухът е жив, лек, пластичен, подвижен, любопитен, интелигентен, той е агентът, който създава всички връзки между нещата, служи за проводник между енергиите на душата и тези на личността.

В тази Епоха ще се утвърди всички живо, леко, пластично, подвижно, интелигентно, желаещо да служи и служещо, като проводник на енергиите на Душата.

Създаването и обменът между малки групи, ориентирани към развитие и споделяне на определени душевни качества, идеали, ще е фокус в тази епоха.

Официалното откриване, е в края на годината, на 21.12.2020, когато Сатурн и Юпитер правят съвпад в Тропически Водолей.

Вторият мощен камбанен звън ще бъде на 23.03.2023 година, когато Плутон ще встъпи замалко – до 11.06.2023 година във Водолей, след което ще се върне обратно в ретрограден ход в последните градуси на Козирог, и на 21.02.2024, правейки съвпад със Слънцето, ще се закотви във Водолей, оставайки там през следвашите 19 години.

Управителят на Водолей – Уран, който в момента се намира в Телец, ще поведе юздите на Епохата. Тъй щото е в Телец, промените ще разгръщат бавно, но ще са стабилни, ще са свързани с промяна на ценностите ни, с промяната на финансовите средства и методи на разплащане, и осъзнаване на връзката ни с природата, както и нарастващата необходимост да бъдем все по-близо до нея, както и наобходимостта от автенчитно изразяване и връзка с нашата вътрешна природа. Уран ще бъде в Телец до началото на юли 2027 година. През всички тези години ще се осъществят гореописаните промени.

07.07.2027 – 23.05.2033, Уран в знака Близнаци – най-чистото проявление на Въздух, и едва тогава може да речем, че Въздухът сяда на своя трон. Уран в Близнаци ще свърже Умът и
Сърцето по нов начин, в духа на свобода и братство, Любовта с Мъдростта, ще даде нов вид общуване на базата на тази свръзка, както и нова тип превозни средства.

23.05.2033 – 07.08.2039, Уран в Рак – нови къщи, нов тип семейства, нова идея за разбирането за семейство, семействата ще се оформят на малки групи, по душевни сходства, храната, с която ще се храни човекът е напълно различна. Емоционалното тяло ще бъде енергетизирано и обновено.

07.08.2039 – 06.10.2045, Уран в Лъв – Установяване на Живот в, с, чрез Сърцето, напълно нов подход към децата, създаването им, възпитанието им, Ражда се Детето на Новата Епоха и установява Своята Любяща Власт над Света. Всеки постига ниво на Самосъзнанието, а именно – „Аз съм Творец на Собствената си Съдба.“

06.10.2045г – 10.12.2051, Уран в Дева – Свободно и разбираемо общуване с растителното и животинското царство, и с мъдростта, и любовта на Анима Мунди, която го управлява. Нови растителни и животински Видове. Напълно нов подход в здравеопазване и грижата за здравето. Живот в Чистота и Съвършенство. Ангелоподобие.

10.12.2051 – 04.11.2058 годин – Уран във Везни – Установяване на Мир и Хармония, Красота, постигнат Баланс Между Дух и Материя. Божият Мир се установява на Земята. Божията Правда и Ред възтържествуват. Раносметка на изминалите 30 години. Мерене. Напълно ново Социално Общество и Система. Напълно нови закони.

04.11.2058. – 11.01.2065 – Уран в Скорпион – След меренето, равносметката идва това, което ще трябва да се отстрани, премахне, отреже, в процесите започнали от начало – Уран в Овен до този момент – това ще направи Уран в Скорпион. Ще премахне, трансформира, преобразува, покаже слабите места, и обнови.

11.01.2065 – 23.01.2072 – Уран в Стрелец – Цялото Човечество е на позиция „Стремящ се“, „Устремен към Целта“, знаещ и неотменно фокусиран върху Целта и Посоката, Живот фокусиран изцяло в Душата. Вълна на Визионери. Идва Ездачът на Белия Кон. Белият Владика язди и скоро ще се появи.

23.01.2072. – 03.03.2079 – Уран в Козирог (Еднорог) – Напълно Нова Земна Реалност. Всеки останал на Земята вибрира на Ниво „Посветен“. Изкачил Високата Планина и Установил се твърда на Нея. Осъзнаване и поемане от всеки един на Планетарна Отговорност.

03.03.2079 година – Уран във Водолей съвпад Сатурн във Водолей – Появява се Белият Владика. Общуване чрез светлина, звук, вибрация. Междупланетни и Междузвездни контакти. Активен обмен. Осъзнаване, работа и влизане в Галактическия Съвет. Стъпката преди Пълното Освобождение на Планетата.

19.02.2087 – Уран съвпад Слънце в Риби – Планетата е Спасена и изцяло Озарена от Христовото Съзнание и Душата. Телата нямат нищо общо със сегашните, а наподобяват вибрираща, течна плазма. Общуването е изцяло интуитивно, телепатично.

29.04.2094 – Уран в Овен съвпад Венера/ Юпитер и Плутон в Овен – ознаменува се краят на първия цикъл от Първата Фаза на Епохата на Водолея, и Началото на Втория. Планетарният Логос заслужено взема своето посвещение, и Земята добива статут на Свещена Планета, започва нова фаза на нейното развитие.