Прогнози

Новолуние в Лъв 08/08

На 08.08.2021г, или тази Неделя, предстои следващото мощно превключване – Лъвски Портал, Фокусна точка за енергията, идваща от Сириус, и Новолуние в Лъв.

Лъвът е Знакът на Царете, на Властта също, поради напрегнатия аспект с Уран, можем да очакваме внезапни и неочаквани обрати с този аспект, опозицията със Сатурн и хармоничният аспект с Хирон, определно ще ни донесат предизвикателства, но и възможности за изцеление и встъпване още по-стабилно в нашата лична сила, и вътрешен център.

Първо ще минем през Его, арогантност, желание да решим нещата с груба сила в техните максимално усилени проявления, после благородство и любов от сърцето.

Енергията, идваща от Сириус е изключително мощна и води до това „Пречистване с Огън“, на което сме свидетели в момента на физическия план (всички пожари), както и до пречистване на Сърдечна чакра и освобождаването й.

Планетета ни също чисти своята Сърдечна Чакра. Когато Тя чисти Водните си Чакри, имаме пречистване с Вода, когато Чисти Земните си Чакри, имаме пречистване със Земя, когато чисти Въздушните си Чакри, имаме пречистване с Въздух, когато чисти Огнените – Пречистване с Огън.

Възможни са болки и пробождания в областта на Гърба, Гръбнака и Сърцето, те също са част от очистващия и освобождаващ процес, характерен за този Лъвски Портал. Да укротиш и подчиниш Лъва, значи да укротиш и подчиниш Егото си, именно в това е Силата. Силата на Благородното и Смело, Любящо Сърце.

Оставете Огънят да ви пречисти, трансформира и обнови, да отвори Сърцето Ви, и да познаете себе си, като Съзидателни Творци на собствената си реалност.