Прогнози

Ретрограден Хирон в Овен - 15.07. - 19.12.2021г.

По време на този дълъг ретрограден ход на Хирон през знака на Овен ще бъдем предизвикани да преразгледаме всички теми свързани с нашата трудност или невъзможност да се защитим, когато се налага, да бъдем смели, решителни, волеви, действени, спонатанн-наивни по детски и чист начин, пробивни, да сложим себе си на първо място, отварят се и травми свързани със секса и сексуалното насилие, за да могат да бъдат видени, и излекувани.

Къде, в коя житейска сфера смятаме, че нямаме право да бъдем себе си, че нямаме право да съществуваме, и с това нараняваме себе си и околните? Там, и именно там ще получим, ще се върнат стари предизвикателства, за да имаме възможност този път да си дадем това право, да го отвоюваме, и така да се излекуваме.

Това е и раната на нашето вътрешно дете, чиито спонтанни и естествени импулси са били задушени, сме допуснали да бъдат задушени. Да изследваме своето истинско, автентично Аз, да си върнем независимостта, и да се впуснем в смело вътрешно изследване на нови територии, ще са също част предизвикателствата на това движение.

Хирон започва това свое движение сключвайки хармонични аспекти със Сатурн и Възлите, което ще усетим, като стабилност и подкрепа по време на постепенното, но осезаемо влизане в тази раняващо-лечителско-учистелска енергия.

Хирон в Овен ни учи как бързо да преминем отвъд болката си, как да я приемем с мъжество, как да мислим за нея, като естествената болка от раждането на нещо ново, струва си всеки от нас да се пребори за новия живот, но бидейки ретрограден ни дава възможност да се върнем назад към бойното поле на нашите опитности, да поговорим с ранените, да им кажем по една смела и насърчителна дума, да изгорим телата на загиналите и ги почетем, за да можем след това спокойно и с чисто сърце да продължим към следващата битка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *