Прогнози

13.07.2021 – Марс и Венера в Лъв/ Селена в Козирог

Утре около обяд, Марс и Венера ще се целунат в огнения знак на Лъва, стартирайки нов цикъл, което определено ще донесе ярки, и драматични моменти в любовните, и партньорски отношения, както и в социалния живот.

Марс и Венера ще са заедно отново в знака на Лъва едва през 2053-та година, така че е добре вълната да бъде яхната сега!

Съвпадът е в напрегнат аспект с Прозерпина, та от нас ще се иска да сме истински Алхимици в Любовта, и да превърнем, се учим да превръщаме Желязото в Мед, или Оловото в Слънчево Злато. Прозерпина е свързана и с Магията на Словото, та от съществена важност ще бъде именно този аспект в нарастващото взаимодействие между Марс и Венера.

Ще бъде предизвикано нашето его, гордостта и честолюбието ни, като от нас ще се иска да проявим сърцатост, благородство и щедрост. Съвпадът е и прекрасно време за творчество и креативност. Аспектът предполага започване на Нови Творчески Проекти, както и нови Любовни/ Партньорски Отношения, в които в най-добрия случай ще има творчество, страст, топлота и сърдечност.

Марс и Венера са символи на Мъжката и Женската Енергия, и тяхното свързване утре в Небесата ще даде уникални възможности. Марс ще бъде доминиращ в този цикъл, като на преден план излизат нашите смелост, решителност, действеност, сила, спонтанност, мъжество, способността ни да закриляме и защитаваме, като бъдем внимателни за импулсивността, и агресивните прояви.

Марс и Венера се срещат в Тропически Лъв и задействат Слънчевия Огън, но реалното им положение в Небесата (сидералното), ще е в знака на Рак, и не се чудете, ако вътрешните ви пластове реагират много повече на рачешката енергетика и чувствителност.

На Небето има още едно красиво и силно движение – Селена – Бялата Луна влиза в знака Козирог. Селена представлява Защитна енергия, която ни носи ползи и осветява Пътя по който трябва да поемем в Живота си, Тя символизира Подкрепата от Светлите Сили.

Влизайки в Козирог, тя ще ни помогне да се концентрираме повече в постигането на целите си, и онова, което искаме, да се свържем с нашия вътрешен авторитет, да станем по-отговорни в житейската област, в която попада Селена в Козирог в нашата карта.

⭐
🖐
😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *