Прогнози

Марс в Лъв опозиция ретрограден Сатурн във Водолей - 01.07.2021.

Критичен ден, особено за хора със сърдечни заболявания. Възможни са кризисни ситуации както в работата, така и в личния живот, Мъжкото Его ще бъде особено чувствително. Желанието за демонстративни изяви и демонстративен героизъм ще бъде много засилено. Импулсите за действие и разума ще са в конфликт. Жестокост, грубост и агресивност.

Импулсът за действие ще е субективен, огнен, страстен, наперен, желаещ да докаже силата и правотата си, а разумът – Сатурн във Водолей, ще е обективен, хладен, безпристрастен. В този ден енергиите ще ви придърпват много силно в тези две посоки, ще е трудно, но силно ви препоръчваме да изберете Сатурн във Водолей.

Може да има опасни ситуации, в които ще се наложи да действате бързо и решително. Има опасност от пожари, от злоупотреба с алкохол, както и от сърдечни разриви, опасност от наранявания в спорта свързани с глезени, прасци, гръб, гръбнак. Конфликти с мъжки фигури/Бащата. Повече внимание към Децата и техните игри, и забавления.

Желанието да се ускорят някои процеси води единствено до създаване на нови препятствия. При здравите хора могат да се появят внезапни неразположения, които изглеждат несеризни, но могат да се превърнат в хронични.

Относно взаимодействието ни с другите – аспектът ни учи, че е добре да съгласуваме своята воля, и желание за изява, с волята на другите, на групата, в противен случай ще бъдем наказани от обществото, групата, затворени от нея и ограничени. В добрия случай – с безразличие.

Марс в Лъв е и в напрегант аспект с Уран в Телец, напрегнатите аспекти между фиксираните знаци са особено тежки и трудни. Този аспект засилва импусливните и необмислени действия, свръхимпулсивността, напрежението, раздразнителността. Риск от инциденти с електрически уреди.

В Небето в този ден се оформя „Голям Квадрат“ между Уран в Телец/Марс в Лъв/Прозерпина в Скорпион/ Сатурн във Водолей, всички знаци на Фиксирания Кръст – Кръстът на Ученичеството и Изпитанията. Този Голям Квадрат ще остане в тази конфигурация до 12.07.

Хармоничните аспекти с Възлите и с Хирон, донякъде ще смекчат обстоятелствата, но определено предизвикателства няма да липсват. Каквото и да се случи в крайна сметка, поради тези хармонични аспекти, ще служи за вкарване в тесния, ала славен път на избора на душата ни за това прераждане или поне за коригиране на посоката.

Войнът се калява в Битки, а ги печели, когато разбере, че единственото, което има да се печели, е битката със себе си.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *