Прогнози

Венера в Тропически Лъв - 27.06 - 21.07.2021.

Докато Венера преминава през Знака на Лъва много от нас ще искат повече внимание от обикновено, бидейки готови да създават всякакви драматични ситуации, за да нахранят Лъвското Его с нужните му дози внимание. Прекрасно ще можем да видим нашето мило Его, както и нашите гордост, и честолюбие.

Ала също така Венера в Лъв ни зове да отворим Сърцата си за Любовта, да изявим творческото начало в нас, и да познаем себе си, като Съ-творци на собствената си реалност. Самосъзнателни индивиди, които излъчват Любов, Топлина, Светлина и Живот, застанали стабилно в своя вътрешен център.

Лъвът е още и Знакът на Силата. Силата в Живота е една. Любовта на Сърцето, на Любящото Сърце, е единствената жива и работеща сила в света. Лъвът е Знакът на Царете, докато Венера преминава през знака, всеки ще търси Принцът и Принцесата, Царят или Царицата, и ще иска да бъде почитан, като такъв. За да бъде почетен като такъв обаче, той ще трябва да прояви истинско благородство, или пък със сила да подчини, за да му се подчиняват. Истиснки Цар е онзи, който е подчинил низшите си страсти, който е подчинил Егото си, и е впрегнал цялата си Любов, и Творческа Сила в служене на другите.

„Истина Ви казвам“, всичко що е сила, празник и почитание, е в Любящото Сърце, и идва оттам.

Бъдете Творци в Любовта и Сътворявайте чрез Постоянния Огън на Сърцето. И нека Сластта премине в Сила, а Силата в Благородство.

„И най-големият от вас да ви бъде слуга.“

„Силен, за да спасявам.“

„С Бога са силни.“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *