Прогнози

Ретроградни движения на Планетите - 2021г.

Приятели, от днес и Нептун се присъединява към Голямата Ретроградна Троица – Юпитер/Сатурн/Плутон. А по-късно – средата на Юли, и Хирон. Стари ситуации се връщат в живота ни и искат преразглеждане свързани с:

Ретрограден Юпитер в Риби – 20.06 – 18.10.2021 – Преразглеждане на вярвания, убеждения, философски възгледи, духовни търсения, образование, проверка на реалните размери и мащаби на нещата, визии, определението ни за късмет и успех.

Ретрограден Сатурн във Водолей – 23.05. – 11.10.2021 – Преразглеждане на идеали, социален живот, проверки на приятелства, кариерни постижения и стремежи, свобода-отговорности, контрол, амбиции, граници, боравене с времето и с неговите нови параметри.

Ретрограден Плутон в Козирог – 27.04. – 06.10.2021 – Неотработени сенки, психологически и подсъзнателни модели, желание за власт, манипулиране, с какво саботираме, се самосаботираме, с какво трябва окончателно да се разделим, и каква е нашата суперсила.

Ретрограден Нептун в Риби – 25.06 – 01.12.2021 – Кое е реалност, и кое ни носи страдание, задаване на здравословни граници срещу необходимостта от разтваряне на всички граници, илюзии в духовния път, копнежите на Душата, сънуващият ли сънува сънищата, или сънищата го сънуват, или сънищата на сънуващия го сънуват, и той тях.

Ретрограден Хирон в Овен – 15.07 – 19.12.2021 – Повторно се отварят рани свързани с нашата смелост, самоувереност, решителност, как да се защитим без да агресираме, способност/неспособност да стартираме нови връзки/проекти в живота си, поемане/непоемане на рискове, справяне с гнева/подтискането/освобождаването/канализирането му в полезна активност.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *