Прогнози

Слънчево Затъмнение в Близнаци (10/06)

Уважаеми, в коридора сме на следващато Затъмнение – Слънчево Затъмнение и Новолуние по Оста Близнаци-Стрелец (10.06-ти), което ще ни приравни, рекалибрира към още една вибрационна реалност. (На практиката процесите са стартирани от около 03.06-ти).

Изборите, които ще трябва да направим, са свързани с това на кой брат да служим – на Нисшия ум, или на Висшия ум, на двойнствеността и разединението, или на свързаността и единството. Тъй, като Близнаци отговарят на Таро Карта „Любовниците“, тези избори са насочени и към любовния ни живот. Можем ли да жертваме смъртната част от себе си – егото си, в името на безсмъртната – душата си? Коя връзка ще изберем – тази, в която сме смъртни и его насочени, или тази, в която имаме контакт с душата на другия, и която ни свързва по начин, по който ставаме проводници на Божественото в нас?

Езотеричният Управител на Близнаци е Венера, и именно затова ще сме и сме изправени през тези избори. Венера се намира в Рак и показва, че е добре да изберем онази връзка, която ни носи чувство за дом, в която има грижа, нежност, емоционална хармония и разбирателство, която ни подхранва на всички нива.

Поради напредгнатите аспекти на Нептун със Затъмнението, е възможно да се чувстваме объркани, разсеяни, да опитваме да разрешим нещата през умствените концепции и анализи, но колкото повече вървим натам, ще се чувстваме все по-объркани, и загубени.

Затъмението-Новолуние е в съвпад с Неподвижната звезда „Белатрикс“, намираща се в Съзвездието „Орион“, и по-точно на лявото рамо на Ловеца. Белатрикс значи още и Жена-Войн-Амазонка. Тази Звезда има лоша слава и дава войнственост. Умът ни може да се включва силно на тази войнствена честота, и да бъдем по-конфликтни от обикновено и най-вече в обущването, ала тази звезда ни дава и смелост, боен дух, който може да помогне да се справим с предизвикателствата. Зависи как ползваме енергията, по посока на конфронтация с външния свят, или по посоката влагането й в смело разрешаване на нашите вътрешни колебания, съмнения, противоречия.

Ще получваме всякаква информация от най-различни вътрешни и външни източници, много от тази информация вероятно ще е несъществена, или просто невярна. Бъдете нащрек какво допускате да влезе в Съзнанието ви през информационните канали, с които сте свързани. Обърнете внимание и на вашите думи, на вашето Словото, на информацията, която вие пускате в енергийно-информационното поле на близкото ви обкръжение. Какво носи тя – единство, свързаност, светлина, или още по-голямо разделение?

Затъмнението-Новолуние сключва и хармонични аспекти със Сатурн и Хирон – те ще носят лечебен и стабилизиращ ефект. Можем да зададем мощно намерение чрез Слово, можем да видим как нашето теоретирчно Знание се превръща в Мъдрост, въплътена в ежедневието ни, можем да видим как изкушенията на Ума отстъпват пред Светлината на Любовта и Силата й.

Можем да изпитваме в максимална степен благодатната енергия на 2-ри Космичен Лъч – Любов/Мъдрост, към който се числят Близнаците. Вижте кои са вашите Братя и Сестри по Любов и Мъдрост и се свържете с тях.

И нека нишките на тази свързаност се разпространяват и оживяват всичко, до което се докоснат.