Прогнози

Пълнолунен Девешки Ритуал

Пълнолунието в Дева е утре сутрин в 10:17ч. Слънцето ще е в съвпад с Венера в Риби, а Луната на 8 градуса в Дева. Енергията ще се усеща до понеделник.

Няма да ви разказваме за аспектите, а по-скоро чисто по Девешки ще ви посъветваме какво да направите днес и утре съзнателно.

Девата е знака на чистотата. Пречистване, анализиране, подреждане на мислите, яснота и осъзнаване на връзката между Ум, Душа и Тяло. Грижи за растителния и животинския свят, лекуване и лечение, смирено служене на другите, Любов към Майката Земя.

Със сигурност можете да започнете пролетното чистене на дома си. Докато минавате с парцал например си представяйте как всичко от последната година се измива с много Любов и благодарност. Но се измива завинаги. Почистете прах, проветрете, изперете възглавници, одеала. Накадете хубаво и заредете камъните си през деня на Слънчева Светлина.

Последните дни колективно сънуваме много живи сънища, които показват подсъзнателно къде има струпване от енергия или блокаж, който има нужда да бъде „почистен“. Обърнете внимание, ако се повтаря едно и също и поискайте повече яснота по темата. Това Пълнолуние носи със себе си енергийно завършване и очистване.

Това, което можете да направите е да напишете довечера на лист хартия (за да може цялото тяло да участва в процеса) всичко, с което искате да се разделите. Избройте и опишете нещата подробно – например – „Не искам да бъда енергийно зависим от никого и взимам цялата си енергия обратно (от даден човек, ситуация, кармичен печат).“ Утре сутрин старателно изгорете листа :).

Пуснете си медитация за пречистване и много внимателно изкъпете аурата си от всякакви ненужни, неосъзнати тежки емоции и плътни енергии. Залейте се с цялата Безусловна Любов, която също е налична с пълни шепи в момента.

Пожелаваме ви прекрасен детокс и слагане на край на всичко, което вече не помага на Пътя ни.

Ако ви се плаче – помнете едно – в една сълза има 1% вода и 99% емоция – време е да изтече.

Малко повече за Лунните ритуали в нашата е-книга може да прочетете тук.