Прогнози

11-ти Февруари - Новолуние във Водолей

Преди да се впуснем в по-дълбоки размисли за това Новолуние, съветвам всички да прочетат, ако все още не са, 11-тия Подвиг на Херкулес или „Изчистване на Авгиевите Обори“, за да добиете повече представа за знака Водолей.

Слънцето в съвпад с луната във Водолей (на 23 градуса) на 11-ти февруари се очертава като доста значително Новолуние зануляващо ненужни вече черти от нашите личности в името на Любовта. Въздействието на енергиите тази седмица е порталът към „Звездата“ или ключа към вратата, която води към точните вибрации да преминем от другата страна.

Както вече бяхме писали в момента се намираме във Водолейски стелиум с повече от 5 планети в знака. Феномен като включим и няколко астероида.

Управителят на Новолунието е Уран, който е в точен квадрат със Сатурн, тоест можем да се подготвим за изненади и неочаквани обрати в по-широк смисъл. С това Новолуние се започва окончателното „измиване“ на Планетарните обори или пречистване на карма, по-ниски вибрационни елементи, фалшиви таймлинии и тн. За да осъзнаем по-дълбоко ускореното еволюционния време, в което се намираме и мястото ни в него.

Самото Новолуние ни носи Юпитер и Венера в точен съвпад, което заедно с Марс секстил Нептун ще доведе до нови преживявания в Любовта, творчеството и всички сърдечни теми. Ще ни поведе по един нов път, в който емпатията един към друг, ще ни направи по-добри, но не досега познатата емпатия:“О, съжалявам, че минаваш през това.“ А дълбокото разбиране и подкрепа между всеки един от нас за всичко, което преживяваме през призмата на дълбока Любов и съпричастност. Без осъждане. Без нарцисизъм. Истинна емпатия и разбиране към всеки и всички.

От друга страна тази наситена Водолейска енергия на Венера и Юпитер ще ни очисти от идеята за Любовта като обсесия, с която ние до днес живеем и сме свикнали да разбираме за истинна и ще ни покаже един съвсем нов свят на Любовта – като пълна свобода и безусловност с напълно отворени сърца, следващи порива им.

Бялата Луна ще е в точен съвпад с Ерос (нашите най-дълбоки копнежи и желания) – ще имаме много ясна възможност да усетим повика на Душата си и да сме напълно сигурни, че това е Пътя. Вслушайте се в мислите и усещанията си, нуждите и действията си. Ерос е само един, а Водолеите ни помагат да го достигнем.

Транзитният Северен Възел в Близнаци е в тригон със Слънцето, Луната, Меркурий, Венера и Юпитер във Водолей – мечтайте, чертайте, визуализирайте, манифестирайте всичко, което ви пали искрата. Не пишете желания, а ги изкажете. Повторете на глас поне три път най-съкровените си мечти.

Като цяло Новолунието във Водолей е ускорител за енергийно освобождение от стари договори и задачи и изстрелване в Новата Земя с нови цели и задачи, които този път са на базата на Христово Съзнание и безусловна Любов.

Нагласете честотата. Освободете се от старите сигнали. Новото е Тук и е истинското ни Вкъщи.

Румяна Величкова