Прогнози

Пълнолуние в Лъв 28/01/2021

Това Пълнолуние или Слънце във Водолей опозиция Луната В Лъв – има два хода на развитие. От една страна Тао-Квадратура с Лилит и Марс, взривоопасен трети съвпад. От друга страна секстилът и тригон с Хирон, тоест силно лечебен резултат от фонтана на избухващи емоции.

Съвпадът между Лилит и Марс в Телец е кулминация на тяхната среща от миналата година през Август, близо до Новолунието в Лъв и още един път с ретрограден Марс в Овен през Септември. Ако тогава бидейки в Овен Лилит крещеше и явно нападаше “враговете си”, то сега е премислила и погледнала нещата по по-земен и спокоен начин. Завършвайки тема от преди шест месеца, която е “взривила” на някакво ниво вътрешния свят, сега съвпадът между Лилит и Марс в Тао-Квадрат с Пълнолунието ще ни даде нов уравновесен поглед и отношение към случката/емоцията.

Хармоничните аспекти на Хирон ще ни тласнат към осъзнаване от къде се корени цялостно проблемът. Темата за срам, отблъскване, неприемане ще може да бъде разгледана по-дълбоко и съответно болката овладяна по-пълно.

Тъй като Венера прави своя годишен съвпад с Плутон в Козирог, няма да ви лъжем темите ще са дълбоко любовни, засягащи принципите на власт, манипулации, притежания, обсесии и чувство за дълг.

Управителят на Пълнолунието в Лъв е Слънцето, който освен всичко ще е съвпад с Юпитер. От една страна това ще надуе многократно нашето Его и горделивостта ни, от друга ще ни зареди с големи мечти, по-ясна обща оптимистична картина на обстоятелствата. Ще ни зареди с още и с иновативни творчески идеи и желание за повече свобода.

Уран, планетата на Водолея и съзнанието, е в няколко напрегнати аспекта, което може да доведе до силна тревожност, изнервеност и избухливост. С Луна в Лъв, която ще търси сцена за драматична изява на своите чувства и желания, ви предлагаме единствено да не губите фокус от целта и мисията на Слънчевата енергия, подпомогната от най-голямата планета в Слънчевата система – Юпитер. Бидейки във Водолей Юпитер и Слънцето ще ни дарят с нови идеи, запознанства, разширение на мирогледа и доза късмет.

Пълнолунието е със силен заряд. Много ефективен за приключване на драми и полагане на нови основи за справяне със същите. Най-силните качества на оста Лъв/Водолей е благородство и казване на Истината. Заложете на тях без излишни емоции.