Прогнози

Венера в Стрелец 15/12/2020 - 08/01/2021

Днес Венера влиза в тропически Стрелец и в следващите няколко седмици, ще ни носи една приключенска и изследователска настройка свързана с изборите ни, нашия финансов, партньорски и любовен живот.

Днес вечерта и утре Венера прави точен съвпад с Бялата Луна, а Хирон обръща директен от дългия си ретрограден ход в знака Овен. Това е силен момент и ден, в който най-дълбоките ни болки биват ярко осветени и усетени. Забележете коя е темата, която в отношенията ви с останалите е най-болезнена за вас и насочете съзнателно светлината на Бялата Луна към нея, да я лекува. Хирон представлява Пътя на Дъгата – прехода между индивидуалност и душа. А този Път е повече от тежък – тъй като никога не сме имали възможността да стигнем толкова дълбоко в осъзнаването на нашите травми и да ги преодолеем по еволюционно нов начин.

В тези бурни небесни времена (2020-та) е добре да осъзнаем необходимостта да изживяваме всеки един момент в пълно съзнание. Да поемаме енергиите спрямо мига, без да осъждаме, че сме в различно агрегатно състояние на всеки кръгъл час.

Венера в Стрелец носи желание нашата любов да ни носи растеж и развитие, да имаме какво да научим от нея, да разширява хоризонтите ни и ако не го прави, е възможно да направим избор, който ни носи това чувство. Търсене на екзотика в любовните отношения. В тази позиция на Венера има много свежест. Засилва се желанието за свобода и независимост. В Стрелец, Венера се води от своята интуиция, идеалите и духовните принципи, или пък – в по-ниското си проявление – от дървена философия.

Имат ли светла цел вашите партньорски и любовни отношения, имат ли идеал, носят ли разширение, оптимизъм, приключение, чувство за свобода? Изследвайте любовта, изборите си и своята ценностна система, като приключенец, опънете сетивата си, сложете своята стрела и я изстреляйте към целта, или просто пуснете една стрела към небето.