Прогнози

Важните Астрологичните движения до края на 2020

 • 18.11.2020 – Слънцето в точен съвпад със Селена – Бялата Луна – в хармонични аспекти със Сатурн/Юпитер/Плутон и Нептун – уреждане на въпроси свързани с енергията на знака Скорпион, с „помощ от горе“.  Общи ресурси и финанси, банки, данъци, пари, застраховки, освобождение на страх от смъртта, който е страх от дълбока промяна, освобождение от маниакални, обсесивни състояния.
 • 20.11.2020 – Меркурий съвпад Прозерпина в Скорпион – Получаване на информация от Дълбините на Подсъзнанието, която ще ни преобрази. Венера в последните градуси на Везни само с напрегнати аспекти от Сатурн/Юпитер/Луната/ Лилит – Важен и катарзисен избор, свързан с нашата ценностна система, финансовите въпроси, и партньорските ни отношения.
 • 21.11.2020 – Меркурий прави първия си съществен хармоничен аспект с Нептун – психологическата възприемчивост разчита правилно информацията, която постъпва като я насочва съзидателно.
 • 22.11.2020 – Слънцето влиза в Стрелец – Вярата се връща, отново са вижда Светлината, Целта, Посоката.  Венера влиза в Скорпион в хармоничен аспект с Луната в Риби, в напрегнат аспект с Лилит и Сатурн – Възможност за реализация на дълбоките на желания през нежността, грижата, емоционалната адекватност. Стрелата посочва Дълбоката Болка, водите на състраданието я прегръщат и отмиват.
 • 23.11.2020 – Меркурий в Скропион в точен тригон (хармоничен аспект) с ретрограден Нептун в Риби съвпад Луната, Меркурий в точен съвпад с Прозерпина. Способността за дълбоки прозрения е голяма, както и възможността да използваме Алхимията на Словото, превръщайки Оловото в Злато.
 • 29.11.2020 – Нептун излиза от дългото си ретроградно движение. Мъглата на Илюзиите и Фантазиите ни, се повдига. Обозряното във вътрешните ни светове, изплува на повърхността, става видимо.
 • 30.11/ 01.12.2020 – Пълнолуние и Полусенчесто Лунно Затъмнение в Тропическата Ос – Близнаци-Стрелец, в Сидералната/Реалното Положение на Затъмнението в Небесата  Телец-Скропион – Излиза наяве важна информация, която първоначално ще усили чувството за Двойнственост и Разединение, но в крайна сметка ще послужи да се разгърне и стабилизира ново ниво на Единство. Възможни са забрани свързани с Пътувания, както и промени в Образователните система и нейният начин на работа. Временно замъгляване на собствените ни ценности. Бъдете внимателни с информацията, която идва към вас, и я прекарвайте не само през филтъра на Ума, но и през Филтъра на Интуицията. Венера в Скорпион съвпад Прозерпина – Странни обстоятелства свързани с Партньорските отношения – отново – Превърни Оловото в Злато, виж двете лица, и кръгът в средата, който ги съединява. Меркурий в последни градуси на Скорпион съвпад Бялата Луна-  катарзисът и Кризата носят Светлина, и развързване на Карма. Слънцето е в съвпад с неподвижната Звезда – „Антарес“ – „Сърцето на Скорпиона“, една от четирите „Кралски Звезди“.  Прояви на Смелост и Героизъм. Кризисни ситуации. Символ на Бедствие, което има за цел на Пречисти и Трансформира дълбоко умовете, и съзнанията на Хората. Опасности за очите. Антарес дава и чест, и слава, както и опасност от предателство, най-вече опасност от това да предадем себе си.
 • 02.12.2020 –  Меркурий – Управителят на Затъмнението влиза в Стрелец, сключва само хармонични аспекти и прави съвпад със Селена – Бялата Луна – всичко това, ще донесе Светлина върху случилото се няколко дни по-рано и ще го осмисли за онези, които могат да виждат по-далеч от тревожния си ум. Хармонични секстили на Сатурн/Плутон/Юпитер, както и Хармоничния Марс в Овен, също ще спомагат процесите и насочват енергията в градивна посока. Венера сключва хармонични аспекти(нещо, което не й се е случвало от няколко седмици), с Нептун и Луната – също във водни знаци – подходящ момент да изразим своите чувства, с дълбочина и внимателност, както и да вземем подходящи финансови решения.
 • 07.12.2020 – Марс в Овен квадрат Плутон в Козирог до края на годината като точният квадрат е на 26.12., а на 31.12 – Нова Година, Марс в Овен е аспектиран изключително и изцяло с напрегнати аспекти, в тези дни и в този период са възможно импулсивни и агресивни действия с цел – Освобождение от Ограниченията, внимавайте как и от кои ограничения се освобождавате.
 • 12.12. 2020 – Бялата Луна влиза в знака Стрелец. Коридорът на Затъмнението и Новолунието е отворен.
 • 14.12.2020 – Новолуние в Стрелец, Пълно Слънчево Затъмнение – Рестарт на Системата и поемане, слагане Началото на Новата, и Светла Цел и Посока. Възможни са промени свързани с Образованието и Пътуванията, както и Съдебната система.  Меркурий е в съвпад с Новолунието и Затъмнението. Важни новини, както в личен, така и в глобален план. Новолунието и Затъмнението в хармоничен аспект с Марс и в напрегнат с Нептун – Ще имаме енергията да минем през процесите, важно е да действаме с воля и решимост, без илюзии, и самозаблуди. По Време на това Новолуние и Слънчево Затъмнение е добре да си дадем сметка какви цели и философии защитаваме, в какво наистина вярваме, кои вярвания и убеждения са вече остарели, и трябва да се разделим с тях, и да зададем Цел и Посока за вбъдеще. Да видим голямата картина без изкривявани ще е от особена важност.
 • 15.12.2020 – Венера влиза в Стрелец, правейки точен съвпад с Бялата Луна – Няма съмнение в избора. Изборът е направен и той е по Посока на Светлината.
 • 17.12.2020 – 08:00 – Сатурн е в 29“59“59 градуси на Козирог – Погребение на Старото и Ограничаващото с много свещи, почитатели и Музика.
 • 17.12.2020. – 08:05 – Сатурн в нулев градус на Водолей – Възкръсване на Новото с кристали, розов локум и Жива Музика.
 • 20.12.2020 – Целувката на Целувките – Сатурн и Юпитер заедно във Водолей с хармонични аспекти  – Раждане на Новото с МНОГО кристали, розово-син локум и Жива Музика. Свободата е Отговорност – така пее Оркестъра и добре да помним много добре този Куплет и да припяваме и ние ЗА-Едно. Уран, който е управлява Водолей, е ретрограден в Телец, в точен съвпад с Лилит – Черната Луна – кое е истински ценното, нека всеки да живее своята истина, според своето собствено чувство за ценност и стойност. Търпение, сега се полагат новите, здрави и стабилни основи.
 • 21.12.2020 – Зимно Слънцестоене – Слънцето влиза в Козирог. Порадвахме се, че дойде Ерата на Водолея, хайде сега да поработим реално за нея и да Одухотворим Материята.
 • 25.12-26.12.2020 – Марс в Овен точен квадрат Плутон в Козирог – Война. Воля срещу Воля. Божествената срещу Човешката. Човешката срещу Божествената. Рицарят с Бяла Броня срещу Тъмничарите. Пазете се от подхлъзваня, могат да доведат до счупени стави.
 • 28.12.2020 – Марс в Овен напрегнат аспект с Плутон и Сатурн – екстремни действия, ограничения на действията, бунт.
 • 29.12.2020 – ретрограден Уран в Телец съвпад Лилит квадрат съвпадът на Сатурн и Юпитер във Водолей – Светът се разтриса. Виждат се ясно предизвикателствата на Новото Време.
 • 30.12.2020 – Пълнолуние в Рак – Единствената Защита са потапяне във Водите на Душата.
 • 31.12.2020 – Пълнолуние в Рак, Марс само с напрегнати аспекти към Пълнолунието, Сатурн и Плутон, Венера съвпад Южен Възел – нека завършим с нещо по-земно и практично, като например – Празнувайте в малки населени места и внимавайте, че с такъв Марс по време на Нова година може да има много проблеми и наранявания с пиротехнически устройства. За предпочитане е да изберете опазващата и съхраняваща енергия на Рака.
 • 01.01.2021 –Леле, няма ми го единият пръст, нищо не помня от вчера. И от Последните 2000 години.
 • 😊