Прогнози

Новолуние в Дева - 17/09/2020

Новолунието в Дева на 17-ти септември е едно от най-хубавите, структуриращи бъдещите 6 месеца Новолуния. То е първото от 3 поредни СуперНоволуния преди Лунното Затъмнение през Декември, които ще поставят началото на новите енергии на планетата.

Слънцето и луната са в чуден земен тригон със Сатурн, Юпитер и Плутон в Козирог. Заземяване и структуриране на плановете ни. Девата иска детайли, тоест тук е добре да се използва тази енергия за структуриране на ежедневни малки стъпки, които ще спомогнат за достигане на желаната цел. След като Новолунието е в тригон с Козирожкото трио, което цяла година под различни аспекти премахва всичко старо и закостеняло, сега е момента да усетим и започнем новият подход към старите ни навици, отношения и действия. Девата ще ни помогне да осъзнаем чувството си за дълг, служене и нуждата от пречистване на ум, душа и тяло. Не бъдете свръх строги към себе си и не си обещавайте и не обещавайте повече, отколкото можете да изпълните.

Новолунието е в опозиция с Нептун, за поред път ще ни се даде възможност да превъзмогнем земното си Его, за сметка на Божествената Любов. Препоръчвам на всеки да огледа хубаво домовете на оста Риби/Дева, за да добие по-голяма яснота коя част от Плана на душата му е по-важна за неговото бъдеще.

Новолунието е в квадрат с Лунните възли – това отново ни подсказва, че ще се срещнем с дадена ситуация, която е нужно да преправим в детайли, огледаме и претворим в името на бъдещия си Път. Често квадрат с Възлите посочва изпусната стъпка в еволюционния ни процес, която трябва да бъде преработена и преразгледана.

В заключение това Новолуние е прекрасно, тъй като дава стабилна основа за изграждане на всяка нова стъпка по Пътя, към който се стремим, водейки до най-висшите ни цели. Ще получим и голямо осъзнаване как да се справим по нов начин с пречките, които мислим, че ще можем да заобиколим.

Пожелаваме Ви прекрасен празник и най-важното –  имайте повече Вяра, Надежда и най-вече ЛЮБОВ!