Астрология

Да преживееш естеството на Знаците

Овен – как ще го преживееш, ако няма ситуации, в които да изпиташ собствена си Воля, Смелост и Решителност.

Телец – как ще го преживееш, ако няма ситуации, които да изпитват твоето Търпение и Стабилност.

Близнаци – как ще ги преживееш, ако няма ситуации, които да предизвикват пластичността на твоя Ум, твоята способност за лекота, гъвкавост и флуидност.

Рак – ако няма ситуации, които да предизвикват твоята способност да съхраняваш, защитаваш и опазваш, твоя емоционален свят и твоето семейство.

Лъв – ако няма ситуации, които да предизвикват твоето благородство, щедрост, сила, авторитет.

Дева – ако няма ситуации, които да предизвикват твоята способност за смирено служене на другите.

Везни – ако няма ситуации, които да изискват от теб запазване на много фин баланс и същевременно правдивост. Как ще развиеш правда, ако не те предизвиква неправдата.

Скорпион – ако няма ситуации, които да предизвикват дълбоки сривове, катарзиси, как ще развиеш дълбочина, как ще развиеш способността да се съживяваш от пепелта, ако не приемеш предизвикателството на Пепелта и Смъртта.

Стрелец – ако няма ситуации, в които не се вижда Вярата, как ще развиеш вътрешната убеденост и Вяра, че я има. Как ще разбереш стойността на Свободата, ако не изучиш всяка подробност от своя Затвор.

Козирог – ако няма ситуации, които да предизвикват твоята твърдост, как ще станеш твърд като скала, как ще развиеш своята амбиция, ако нямаш ситуации, които да я провокират. Как ще развиеш и преживееш организацията и реда, освен структурирайки и срещайки хаоса.

Водолей – ако няма ситуации, които предизвикват разединение, как ще свържеш всичко с всичко. Как ще преживееш стойността на истинското приятелство, ако не разбереш и преживееш природата на предателството.

Риби – как ще развиеш състрадание и милосърдие, ако не срещаш истинското страдание в света. Как ще преживееш края, ако не познаваш началото – Овен.