Прогнози

Венера в Лъв 06.09.2020

Приятели, на 6-ти септември до 2-ри октомври Свещената Планета Венера влиза в Тропически Лъв, който отговаря за сърцето, любовта и романтиката.

Докато Венера пребивава в този знак способността ни, както и необходимостта ни да чувстваме, даваме и получаваме любов през сърцето ще е засилена.

Тази позиция ще усили и даде възможност на всички светли, сърдечни прояви да се проявят: смелост, благородство, щедрост. 

Негативните проявления са склонност към драматизъм, желание да бъдем забелязани на всяка цена, горделивост. 

Знакът Лъв е неподвижен огън, той представя слънчевият сплит на Космическата Личност. Тази комбинация подсказва още, че ако не слушаме повикът на Сърцето е възможно да изпитваме болки в гърба и слънчевия сплит, които ще са знак за нашия отказ. 

Добре е да се проявим като Творци в партньорските и любовни отношения. Венера в Лъв ще адмирира всички прояви от подобно естество.

Тя ни казва още: Бъдете смели в Любовта, обичайте Истината. Затова ще ни помогне и Марс в Овен, който първите три дни ще е все още в права позиция. Когато премине ретрограден е хубаво да се ползва помощ от Лъвската енергия за повече проява на любов във физическия свят. 

Огнената Венера ще иска да е център на внимание и със засилена емоционалност, може да създава сърдечни драми. Затова обичайте се и няма да се налага да си повишавате тон.

Един от аспектите, които обуславят целият й престой в знака на Лъва е секстил с Меркурий. Повярвайте, няма да остане недоизказана емоция в любовните отношения. Още повече, че ден по-рано Меркуриий влиза в знака на Везни, което ще ни даде възможност да интелектуализираме чувствата си и да търсим дипломатичен подход в разговори от всякакъв вид. Ще бъдем нежни и сърдечни, ще ни се забавлява и твори. 

До 24-ти септември, когато Меркурий във Везни, че застане в опозиция с Марс съвпад Лилит в Овен. Всеки ще си каже всичко, което мисли по-особено избухлив начин, от друга страна, това ще е откровеност, от която ще имаме нужда. 

Докато Марс е в Овен ще имаме възможност да бъдем абсолютно прями, което ще ни притесни, защото сме учени, че не е редно да повдигаме тон и да не се съобразяваме с околните. Но има една граница, която всеки от нас ще усети, че му е прескочена и най-накрая ще има силите и смелостта да я отстои, защити и пренареди още по-стабилно. 

Връщайки се на Венера в Лъв, трябва да споменем и времето, в което с голяма радост ще обърнем внимание на децата и ще имаме повече желание за игри и веселие с тях. Работата с вътрешното ни дете и прекия поток на любовна енергия към него ще е нещото, което ще ни помогне да крепим центъра си.

Пребиваването на Венера в Лъв най-силно ще бъде усетено от хора с:

Слънце, Луна в Лъв, както и такива, с Имум и Медиум Цели в знака

Лъв е част от Неподвижния Кръст, следователно останалите три рамена на кръста: 

Водолей, Телец и Скорпион, също ще усетят засиленото влияние на тези тенденции.

Бъдете Царе на Своите Чувства и Обичайте от Сърце!