Души близнаци

Да започнем от начало

В най-неочаквания момент, “най-неподходящия” – пътищата на душите близнаци се преплитат. Обикновено е при сериозни промени в живота. 

Често преди физическа среща сънувате този човек много ясно и усещате, че го познавате дълбоко. При първият контакт в 3Д реалността, дори е възможно да ви прилошее, да ви се завърти свят и да усещате невероятна еуфория. Умът ви няма как да го проумее. Често душите близнаци идват от абсолютно различни начини на съществуване, минали животи, сфери на развитие, мироглед, социален статус, религия и тн. Което автоматично кара егото ни да иска да отблъсне случващото се. 

Любовта, която изпитвате е необяснима с думи, емоциите, които преминават през тялото ви са толкова силни и мощни. И всичко се случва сякаш за секунди. 

Пълен шок и същевременно радостна възбуда, че най-накрая сте открили половинката си. Усещате, че можете да общувате абсолютно открито и че никога не сте се чувствали с някого – у дома, в душата си. 

Тогава идва така наречения многофазен процес на пречистване. И започва играта на гонещия и бягащия…най-голямото изпитание за личността ви.

Да срещнеш душата си близнак е да се погледнеш в огледалото и да ти бъдат показани най-неприятните ти неща на земята. За повечето дори не подозираме.

Всичко, от което сме се страхували, всичко, от което сме бягали, всичко, от което се отричаме и не приемаме. 

Душите близнаци показват един на друг грешните модели на поведение, които носим след себе си, живот след живот. 

Болката е много силна и в началото си мислите, че можете да овладеете нещата, че ще забравите за този човек, че сте си измисляли чувствата си за него, че сте полудели. 

Можете да се откажете и отречете колкото пъти искате, но реално от себе си, никой не може да го направи. И така урок след урок, Вселената все намира начин отново да ви среща, сближава и вие отново и отново се удряте челно с най-големите си ужаси. 

С течение на времето, което дори не е върви линейно с близнака – ставате все повече себе си и реално започвате да изглеждате на човека, за който близнака се бори през цялото време и ако не е автентичен – става и изчезва.

Любовта, която съпътства процеса е несравнима и необяснима. И само в нея трябва да се уповаваме…