Тибетски купи

Музиката на Тибетските купи довежда до медитативни състояния и провокира появата на Тета мозъчни вълни, които имат свойството да намаляват среса, главоболието, мускулните болки, да премахват депресията, безсънието, да унищожават токсините, да синхронизират дейността на лявото и дясно мозъчно полукълбо, да подобряват емоционалното състояние.

Тибетските пеещи купи са средство за възстановяване и хармонизиране на протичащата през тялото енергия и на вибрацията на всяка една от неговите части. Звукът, които издават има свойството да синхронизира вълните, излъчвани от мозъка със звуковите вълни на купата и така те водят усещането на звука не само със сетивата, но и с всяка клетка на човешкото тяло.

✅Пречистват, хармонизират и балансират 7- те енергийни центрове( чакри).

✅Различните по големина купи издават различен звук, отговарящ на различни ноти, които от своя страна са свързани с определена чакра, а тя с определена ендокринна жлеза.

Музиката на Кристалните купи служи за обединяване на полярностите, ляво и дясно полукълбо и постигане на Единство. Елемент- Етер. АКАША .

Чистият тон на кристалните купи произвежда вибрационно поле на звука, което резонира с чакрата в светлинното тяло и съответното й физическо пространство. Чистият кварц съдържа пълния спектър на светлината, която е свързана със седемте енергийни центрове (чакри), като се привежда чистата светлина чрез звука като специфичен цвят обратно в човешката аура и по този начин се лекува слушателя.

Ефектът се мултиплицира, когато се свири на кристалните купи. Кристалът действа като генератор, увеличава и предава чистия тон. Като мощен радиопредавател, кристалните купи предават енергия в атмосферата, изпълват аурата на човек с вибрационно сияние, което се изразява в седемте основни цвята на дъгата.

✅Значително намалява стреса и тревожността.

✅Стимулира имунната система.

✅Спомага за понижаване на кръвното налягане.

✅Пречиства кръвта, като спомага за справянето с гнева и агресията.

✅Чрез изпадане в състояние на дълбока релаксация, облекчава болката.

✅Регулира дишането.

✅Спомага за хармоничната работа на надбъбречните жлези.

✅Повишава умствената и емоционална яснота.

✅Помага при психически нарушения.

✅Престрктурира и изчиства клетъчната памет.

✅Изгражда кристално тяло – Тяло от Чиста, божествена Светлина.

За най-добър ефект – слушайте със слушалки.

Първа чакра

Муладхара – стабилност, заземяване, физическо здраве, благополучие, увереност, основа, да бъдеш тук и сега, да имаш.

Утвърждение: За мен е безопасно да бъда тук; Земята ме подкрепя и посреща моите нужди; Обичам тялото си и разчитам на неговата мъдрост; Потънал/а съм в изобилие.

Втора чакра

Свадхистана – плавност, удоволствие, здрава сексуалност, чувство, вдъхновение, творчество, движение и връзка, да чувстваш, да искаш.

Утвърждение: Полага ми се удоволствие в моя живот; Попивам информация от чувствата си; Приемам своята сексуалност; Моята сексуалност е свещена; Движа се лесно и без усилие; Животът носи удоволствие.

Трета чакра

Манипура – жизненост, спонтанност, сила на волята, успех, самоуважение, трансформация, да действаш.

Утвърждение: Почитам силата в мен; Изпълнявам задачите лесно и без усилие; Огънят в мен изгаря всички блокажи и страхове; Мога да направя всичко, което поискам.

Четвърта чакра

Анахата – Баланс, състрадание, себеприемане, добри отношения, да обичаш и да бъдеш обичан.

Утвърждение: Аз съм достоен за любов; Отнасям се с уважение към себе си и другите; Запасите от любов са безкрайни; Живея в баланс с другите

Пета чакра

Вишудха – Ясно общуване, творчество, резонантност, да говориш и да бъдеш чут.

Утвърждение: Чувам и казвам истината; Изразявам себе си с ясно намерение; Съзидателност тече в мен и през мен; Моят глас е необходим.

Шеста чакра

Аджна – Психическо възприемане, точно тълкуване, въображение, ясно виждане, да виждаш

Утвърждение: Психическо възприемане, точно тълкуване, въображение, ясно виждане.

Седма чакра

Сахасрара – Мъдрост, съзнание, духовна връзка, да знаеш.

Утвърждение: Божествеността пребивава в мен; Отворен/а съм за нови идеи; Информацията, от която се нуждая, идва при мен; Светът е моят учител; Аз съм ръководен/а от по-висши сили; Аз съм ръководен/а от вътрешна мъдрост.


Седем чакри

Хармонизиране потока на чакрите с тибетски купи.

Купите са направени от седем вида метал, всеки от които отговаря на една от седемте планети: желязо – Марс, мед – Венера, сребро – Луната, злато – Слънцето, живак – Меркурий, олово – Сатурн, калай – Юпитер.Различните по големина купи издават различен звук, отговарящ на различни ноти, които от своя страна са свързани с определена чакра, а тя с определена ендокринна жлеза.


Енергиен Заряд

Тибетски купи микс.

декември 23, 2021